Over mij

“Als 8 jarig jochie al gefascineerd bezig met de spiegelreflex van papa” , zo begon mijn voorliefde voor fotografie. Het vastleggen van mooie momenten die in een flits voorbij komen. Zoeken naar dat ene beeld wat je in gedachte hebt.

Fotograferen is erg technisch, maar doe je vooral op gevoel. Een goede foto roept gevoelens op, vertelt een verhaal en laat je terugdenken naar dat ene moment.

Ook een belangrijk punt is de sfeer tijdens een fotoshoot. Ik probeer altijd om gewoon Mathijs te zijn en niet meneer de fotograaf. Ik laat mensen ook niet strak poseren, maar fotografeer het liefst op een vrije en natuurlijke manier. Zo krijg je leukere en spontane foto’s.

Geïnteresseerd in een fotoshoot?
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

Groet,

Mathijs Janssen

Enkele reacties over mij:

 • Gezellige en leuke collega. Is goed in zijn vak en laat je erg op je gemak voelen! Staat open voor nieuwe ideeën, maar neemt het niet zomaar over! Leuke fotograaf!

  Lianne Brenkman Photographe Avatar Lianne Brenkman Photographe
  3 februari 2019

  Mathijs is een goede en gezellige fotograaf. Werk nu al een tijdje met shoots samen en ben altijd erg blij met de resultaten. Hij is een goed luisterend oor en overlegt ook over de resultaten en de make up. Mathijs is zeker aan te raden om een fotoshoot mee te doen. Vrijwel alles is mogelijk in overleg en in de foto's zie je zijn passie voor fotografie terug!

  Romy Haggenburg Avatar Romy Haggenburg
  3 februari 2019

  Echt een topper van een fotograaf! Zeer professionele en mooie foto's!! 🧡🧡🧡

  Pau Lien Avatar Pau Lien
  14 maart 2021